Γκιτσιούδης: «Ο Πασχαλάκης δεν πήγε για τα πόδια, βρήκε την μπάλα»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης, βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ανέλυσε μέσω του Metropolis 95.5 την εξέλιξη του αγώνα με τον Άρη και τη φάση με πρωταγωνιστή τον Πασχαλάκη που έφερε το πέναλτι υπέρ των κίτρινων. 

«Τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι έτσι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας για ένα γόητρο. Πάντα το ίδιο θα είναι με τον Άρη. Αυτό είναι και καλό και κακό» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στη στιγμή του πέναλτι:

«Αντικειμενικά έχουν δώσει και χειρότερα πέναλτι. Αν το αναλύσουμε νομίζω δεν ήταν. Τέτοιες φάσεις αδικούν πάντα τον τερματοφύλακα, τέτοια τετ α τετ. Ο επιθετικός έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του τερματοφύλακα. Ο Πασχαλάκης δεν πήγε για τα πόδια, έριξε το σώμα του και βρήκε την μπάλα. Φάνηκε και από την αλλαγή πορείας της μπάλας».

Για την παρουσία των διαιτητών: «Αυτά τα ξέρουν αυτοί, εμείς μόνο μπορούμε να υποθέτουμε και να λέει ο καθένας αυτό που τον συμφέρει. Βάλαμε το VAR και όταν είναι κάτι αμφισβητούμενο το βλέπουν. Αυτή τη φάση δεν πήγε καν να την δει. Αφήνει υπόνοιες αυτό».

Για την απόφαση του Πασχαλάκη να βγει και να μαρκάρει τον Μπερτόγλιο: «Αυτό είναι σχετικό, είναι εκείνη την ώρα που το βλέπεις. Πολλές φορές λες προλαβαίνω, βγαίνεις και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Αν έβγαινε λίγο πιο νωρίς ίσως να λέγαμε ότι είναι ήρωας. Δεν έκανε δεύτερες σκέψεις, βγήκε και το έκανε. Αυτά είναι θέμα στιγμής. Θα ήταν πιο άσχημο αν ξεκινούσε και σταματούσε».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί, υπήρχε και νευρικότητα, πάντα υπάρχει αυτό στα ντέρμπι. Για την οργάνωση φταίει, ο προπονητής, ο φίλαθλος; Αυτά πρέπει να τα βλέπουμε από την αρχή. Δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από τον Τζόλη που είναι 18 χρονών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.