Γκιτσιούδης: «Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του Πασχαλάκη, μεταγραφές για... τίτλο»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2021

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς, το ατυχές αποτέλεσμα και το γκολ που δέχθηκε ο Πασχαλάκης μίλησε ιι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Γκιτσιούδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι καλύτερος. Στην αρχή δεν βγάζεις συμπεράσματα, ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν όλα. Δεν μπορείς να πεις ότι θα πάει η χρονιά έτσι. Είχαμε άγχος, δεν είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάμε καλύτερα».

Για το γκολ που δέχθηκε ο Πασχαλάκης: «Λίγο τον αδικούμε. Δεν ξέρω αν χτύπησε η μπάλα κάπου. Αντικειμενικά όταν τρως τέτοιο γκολ, φταις σε μεγάλο ποσοστό. Υπάρχει και ένα αλλά πάντα. Ο Πασχαλάκης αντιδρά πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά αλλά γίνονται αυτά. 

Για να βρούμε καλύτερο από Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς θα έπρεπε να είναι μεγάλος και πιο πάνω. Είναι μια μεγάλη αδυναμία του Πασχαλάκη ότι δεν είναι σταθερός. Αν βρει σταθερότητα, θα τον πιστέψουμε περισσότερο και θα πάει καλά. Στις μεγάλες ομάδες ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι σοβαρός και οι φίλαθλοι είναι και πιο αυστηροί».

Για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας: «Δεν υπάρχει. Όταν άκουσα ότι το προπονητικό τιμ έκανε 1.800.000, περίμενα ότι θα πάρουμε και δυο τρεις παίκτες και θα χτυπούσαμε και πρωτάθλημα. Θέλει κάτι δυνατό, να χτυπήσουμε πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.