Γκιουλέν: Δημοσιεύματα στην Τουρκία «πέθαναν» τον εχθρό του Ερντογάν

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Δίνουν και παίρνουν στην Τουρκία οι φήμες για τον μεγάλο αντίπαλο του Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν, καθώς όπως αναφέρουν Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να δηλητηριάστηκε στο αγρόκτημα όπου διαμένει στην Πενσυλβάνια.

Ο ιμάμης, που θεωρείται υποκινητής του πραξικοπήματος του 2016 από την Άγκυρα, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια και του οποίου οι υποστηρικτές διώκονται άγρια από το καθεστώς του «σουλτάνου», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Oda TV αλλά και της ηλεκτρονικής έκδοσης της ιστοσελίδας «Cumhurriyet», ανέφεραν πως εκτός του Γκιουλέν, ένας από τους μαθητές του και στέλεχος της FETO, αυτοκτόνησε, με την είδηση για αρκετή ώρα να διακινείται στο διαδίκτυο αλλά να αποδεικνύεται, σύμφωνα με μέσα που είναι φίλα προσκείμενα προς τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ψευδής.

Η ιστοσελίδα tr724, ανέφερε πως η είδηση είναι ψευδής και πως ο Γκιουλέν είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως σύντομα θα κάνει και δημόσια εμφάνιση για τη διεξαγωγή προσευχής, έτσι ώστε να διαλύσει όλες τις ανυπόστατες φήμες που διακινούνται από τα τουρκικά media.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.