Γκετσεβίτσιους: «Όταν δεν πληρώνεσαι από τον Δεκέμβριο, δεν φταίει η πανδημία»

Βασίλης Βλαχόπουλος04 Ιουνίου 2020

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε λιθουανικό ΜΜΕ, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους καυτηρίασε τις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη, αναφέρθηκε στην οικονομική ασυνέπεια της ομάδας απέναντί του και εξήγησε γιατί η πανδημία δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ο έμπειρος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «www.lrt.lt» και αναφέρθηκε στις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού και κυρίως στην ασυνέπεια του Άρη. 

«Όταν ένας σύλλογος δεν πληρώνει τους παίκτες από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πανδημία. Η ομάδα είχε προβλήματα με τις αλλαγές προέδρων. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω ότι έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας εξηγήσουν τι σκοπεύουν να κάνουν. Υπήρχαν χρέη πριν την πανδημία και υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην ομάδα. Δεν μπορώ ακόμη να κινηθώ δικαστικά γιατί πρέπει να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιό μου. Περιμένουμε και την FIBA να ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες με τους παίκτες λόγω της πανδημίας. Ξέρω τη δικαστική διαδικασία και γνωρίζω ότι χρειάζεται χρόνος. Ίσως καταλήξουμε σε συμφωνία αλλά δεν το πιστεύω» δήλωσε ο Λιθουανός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.