Γκέσιος: «Ο Άρης θέλει φορ που να σκοράρει»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, το χαμένο έδαφος των «κίτρινων» και την έλλειψη του φορ που θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι λείπει ένας φορ από τον Άρη:

«Σίγουρα είναι φανερό αυτό, ειδικά τον τελευταίο καιρό που δεν σκοράρει ο Άρης. Μου αρέσει ο Μάνος ως παίκτης αλλά δεν είναι φορ. Αν ήταν περιφερειακός ενός φορ, ο Μάνος θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο Άρης αυτή τη στιγμή. Χθες ο Μάνος ήταν πολύ καλός, είναι μέσα στις φάσεις, ήταν άτυχος, θα μπορούσε να σκοράρει και για την ψυχολογία του. Ο Άρης έμεινε χωρίς γκολ σε 3 ματς. Η αλήθεια είναι πως 36 τελικές είναι πολλές. Ο Άρης θέλει έναν φορ να κάνει το γκολ».

Για το ότι χάνει έδαφος ο Άρης κι αν είναι συγκυριακό:

«Δεν είναι πιστεύω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο φορ. Ο Άρης έπαιρνε τα γκολ από αλλού. Από τη στιγμή που δεν σκοράρουν οι υπόλοιποι παίκτες, οι χαφ, πρέπει να βάλει το γκολ ο φορ. Δεν είναι συγκυριακό. Θα είναι διαφορετική όλη η ομάδα αν βρει ο Άρης τον φορ. Θα στοιχίσει η απώλεια βαθμών, αλλά το μέγεθος είναι ανάλογο με τους στόχους της ομάδας. Για την πορεία ως τώρα και αν στόχος είναι το Europa League, δεν θα στοιχίσει. Αν πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα, θα στοιχίσουν αυτοί οι χαμένοι βαθμοί. Δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος εξ αρχής. Αλλά στο να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θα στοιχίσει. Είναι καλή η ομάδα φέτος, μπορεί όμως να βρουν βαθμούς αλλού στην πορεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.