Γκέλιος: «Δοκιμάστηκα στον Ηρακλή, σοκαρισμένοι που αποκλείσαμε την Μπάγερν»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ήρωας-γκολκίπερ της Χόλσταϊν Κίελο, Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Ρόκα και πέταξε εκτός Κυπέλλου την κάτοχο, Μπάγερν Μονάχου. Ο 28χρονος πορτιέρε επεσήμανε πως ούτε οι παίκτες του Φλικ περίμεναν ότι θα αποκλειστούν, ενώ αναφέρθηκε και στον Ηρακλή, που δοκιμάστηκε το 2015 με προπονητή τότε τον Νίκο Παπαδόπουλο. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Την πρώτη στιγμή ήμασταν σοκαρισμένοι που αποκλείσαμε την Μπάγερν Μονάχου. Μετά το καταλάβαμε κι επικράτησε ένας πανικός στα αποδυτήρια. Κανείς σε όλη την Ευρώπη δεν περίμενε αυτό το επίτευγμά μας, ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν. Το βλέμμα του Νόιερ μετά το τέλος του ματς τα λέει όλα. Δεν ήταν προγραμματισμένο για εμάς να βρισκόμαστε σε θέσεις ανόδου στην Τσβάιτε Λίγκα. Εφόσον, τώρα είμαστε ψηλά, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει. Μόνο σε ένα πέναλτι δεν έπεσα σωστά στο χθεσινό παιχνίδι. Τα μηνύματα και τα τηλέφωνα από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει».

Για το αν δοκιμάστηκε στον Ηρακλή το 2015:

«Ήμουν μικρός σε ηλικία τότε και δοκιμάστηκα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ηρακλή με προπονητή τότε τον Νίκο Παπαδόπουλο. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως περίμενα και επέστρεψα στη Γερμανία. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό του να αγωνίζεται στην πατρίδα μου».

Για το τι ομάδα υποστηρίζεις από την Ελλάδα:

«Από μικρός υποστηρίζω μαζί με τον πατέρα μου την ΑΕΚ».

Για το ποιον τερματοφύλακα έχεις πρότυπο:

«Δεν έχω κανένα πρότυπο γιατί αν το κάνεις θα το χάσεις. Πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Κορυφαίο προσόν σε έναν τερματοφύλακα θεωρώ πως να παίζει καλά την μπάλα στα πόδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.