«Γκέλα» για την Μπάρτσα στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ και έχει συγκάτοικο στην κορυφή!

Πέτρος Χαριζακλής31 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα άφησε βαθμούς μένοντας στο 1-1 με την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Ετσι, μετά από αυτή τη «γκέλα» οι «μπλαουγκράνα» έχουν συγκάτοικο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή.

Η ομάδα του Τσάβι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Μάρκος Αλόνσο. Ωστόσο δεν καθάρισε το ματς και στο 73' η Εσπανιόλ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χοσέλου.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο 20λεπτο ο Λαόθ έκανε μαντάρα το ματς με πάρα πολλές κάρτες, δύο κόκκινες και άλλη μία που πήρε πίσω όταν συμβουλεύτηκε το VAR. Συνολικά από το 74΄και μετά έδωσε 7 κίτρινες κάρτες, δύο κόκκινες και δύο κίτρινες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (82' Μπαλντέ), Κρίστενσεν, Αλόνσο, Άλμπα, Γκάβι (52' Μπουσκέτς), Ντε Γιονγκ (83' Κούντε), Πέδρι, Ραφίνια (62' Ντεμπελέ), Λεβαντόβσκι, Φάτι (62' Τόρες)

Εσπανιόλ: Φερνάντεθ, Χιλ (90' Σάεθ), Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ολίβαν (90' Βιδάλ), Σόουζα, Καλέρο (57' Εξπόσιτο), Ριμπάουντο (57' Πουάδο), Νταρντέρ, Μπρέθγουεϊτ (86' Μπούλιφ), Χοσέλου


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.