Γκέλα για Γαλλία και Κροατία, εξάρα η Τσεχία, στο «μηδέν» η Κύπρος

Metrosport Team25 Μαρτίου 2021

H πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκρυβε ισοπαλία για τη Γαλλία. Η κάτοχος του τροπαίου απώλεσε βαθμούς εντός έδρας, η Κύπρος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, η Τσεχία φιλοδώρησε με έξι γκολ την αντίπαλο της ενώ νίκες πέτυχαν Πορτογαλία, Βέλγιο, Σερβία, Νορβηγία, Σλοβενία, Ρωσία και Μαυροβούνιο.  

1ος όμιλος

Μονότερμα θα λέγαμε ότι έπαιζε η Πορτογαλία στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ και να πάρει το τρίποντο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σερβία επικράτησε της Ιρλανδίας με 3-2.

4ος όμιλος

Ισόπαλη (1-1) αναδείχθηκε η Γαλλία με την Ουκρανία εντός έδρας. Οι Γάλλοι ήταν κυρίαρχοι αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και άλλα τέρματα και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, δεν έμειναν πίσω στη βαθμολογία καθώς ισόπαλο (2-2) έληξε και το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Φιλανδία και Βοσνία. 


5ος όμιλος

Με έξι γκολ φιλοδώρησε η Τσεχία την Εσθονία (6-2) στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τόμας Σούτσεκ που σημείωσε χατ τρικ. Στο άλλο παιχνίδι, το Βέλγιο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάρει το τρίποντο επί της Ουαλίας με 3-1.

6ος όμιλος

Η Τουρκία έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 4-2 της Ολλανδίας ενώ σημαντικό διπλό πέτυχε και το Μαυροβούνιο επί της Λετονίας (1-2).


8ος όμιλος

Καλές εντυπώσεις άφησε η Κύπρος στο παιχνίδι με τη Σλοβακία αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Έκπληξη προκάλεσε η νίκη της Σλοβενίας επί της Κροατίας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Λόβριτς. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.