Γκέκας: «Στην πρώτη απώλεια βγήκαν τα πιστόλια, πρέπει να αφήσουμε τον Φαντ Σιπ»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2020

Την άποψή του για την προσπάθεια που γίνεται στην εθνική ομάδα από τον Φαντ Σιπ κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 ο Φάνης Γκέκας.  

«Το βλέπω και το ακούω τι γίνεται. Το να κρίνουμε καταστάσεις από την αρχή είναι άδικο για κάποιους, είτε παίκτες, είτε προπονητές. Όταν πήρε τα δύο παιχνίδια στην αρχή είπαμε πάμε καλά, ήρθε η πρώτη απώλεια και αμέσως βγήκαν τα πιστόλια. Πήρε μία ομάδα από το μηδέν και του είπαμε κάνε ό,τι θέλεις, πρέπει να τον αφήσουμε. Το έχουμε περάσει στο παρελθόν. Οι παίκτες δεν είναι αυτοί που θα κρίνουν ποιοι θα παίξουν, είναι μόνο ο προπονητής» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Από την στιγμή που δίνεις πλάνο και του λες θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε τέσσερα χρόνια, ακόμη και με τα λάθη που κάνει, αφού του έδωσες το δικαίωμα να τα κάνει αυτά, πρέπει να τον υποστηρίξεις. Εχουμε τον Μέσι και δεν το ξέρουμε; Εγώ θα έπαιρνα τους καλύτερους, από την στιγμή που θα είναι διαθέσιμοι. Ανάλογα με το παιχνίδι και τον αντίπαλο επιλέγεις ποιους θα ξεκουράσεις.  

Εκτός, φυσικά, από την τριάδα (σ.σ. Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας), που ξέρουμε τι γίνεται, και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Πρέπει να βγει η ΕΠΟ και να το πει. Δεν είναι καλό ούτε για τα παιδιά. Το κεφάλι του ο Σιόβας το έφαγε από μόνος του, γιατί ρωτήσατε και αυτός απάντησε. Αν είναι σωστό ή όχι το αποφασίζει μόνος του. Ο Σιόβας την έκανε την βλακεία, είτε είναι σωστή, είτε όχι, θα έπρεπε, όμως, να γίνει κουβέντα».  

Κατέληξε λέγοντας: «Πολλοί παραπονιούνται ότι οι παίκτες τους δεν αγωνίζονται στην εθνική, αλλά αναρωτήθηκαν αν οι Έλληνες παίζουν στις ομάδες τους; Ο προπονητής θεώρησε αυτή την εβδομάδα ότι αυτοί ήταν οι πιο ανεβασμένοι και τους έβαλε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.