Γκέκας: «Οι ξένοι φεύγουν με το... καραβάκι και μετά τα ρίχνουμε όλα στους Έλληνες»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2023

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε στο Metropolis 95.5 για το παρελθόν του και τη μάχη φετινού πρωταθλήματος. «Αυτή την στιγμή είμαι στην Κέρκυρα. Είμαι... χαλαρά και σκέφτομαι το επόμενο βήμα, αναζητώ την καλύτερη λύση για να δουλέψω επαγγελματικά. Τα αυτονόητα είναι τα πιο δύσκολα. Ενώ στην Τουρκία ξεκινήσαμε καλά στην πορεία φάνηκαν κάποια προβλήματα και έφυγα πριν αρχίσει το κακό» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θα δούμε από εδώ και πέρα καλό πρωτάθλημα γιατί και οι τέσσερις είναι στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει έναν αέρα, αλλά αν δεν κάνεις κάποιες κινήσεις θα υπάρξει κοιλιά, συμβαίνει σε κάθε καλή ομάδα. Αν δεν κερδίσει σήμερα στην Τρίπολη θα είναι δεύτερος. Έρχονται και κάποιοι μεγάλοι αγώνες με ξεχωριστό ενδιαφέρον».

Για τα χατ τρικ από Δουβίκα και Παυλίδη: «Χαίρονται όλοι που δύο δικά μας παιδιά πέτυχαν χατ τρικ στην Ολλανδία, ενώ στην Ελλάδα ψάχνουμε τους Έλληνες. Και συζητούν να κάνουν αίτημα για έναν Έλληνα συν ένα γηγενή. Και μετά αναρωτιόμαστε για την εθνική ομάδα. Είναι λογικό που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο Κωνσταντέλιας και τα άλλα παιδιά είναι παίκτες που πρέπει οι ομάδες να δώσουν βάση. Από τις ακαδημίες θα βγουν οι επόμενοι παίκτες και της εθνικής και αυτοί που θα φέρουν λεφτά στους συλλόγους. Οι ξένοι φεύγουν με το... καραβάκι και μετά τα ρίχνουμε όλα στους Έλληνες».

Για το γεγονός ότι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα: «Δυστυχώς δεν το ήθελαν πολλοί, αλλά έγινε. Δεν χαρήκαν πολλοί, στην αρχή οι πιο πολλοί έλεγαν θα γυρίσει πίσω με τις... κλωτσιές. Όπως γίνεται τώρα με τον Γιακουμάκη, τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Οι Έλληνες παίκτες πρέπει να γίνουν... περιουσία. Είχε ενδιαφερθεί και ο Άρης για μένα στην αρχή».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός απάντησε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, αυτό που λέμε ντέρμπι. Ας δούμε ποδόσφαιρο, εμένα μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Εχουν γίνει πολλά στα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ο κόσμος έχει ανάγκη να δει λίγο μπάλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.