Γκάζια σε διπλό ταμπλό για να φτάσει στα αστέρια

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

Δεκαεπτά μέρες όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Από χθες με την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις ο Δικέφαλος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ. Eλπίζει σε δικαίωση στο CAS και στην επιστροφή των επτά βαθμών αλλά είναι δεδομένο ότι στην παρούσα φάση αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος στα πλέι οφ για να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση και την συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Champions League με στόχο την πρόκριση στους ομίλους.

Λόγω της πανδημίας τα δεδομένα έχουν αλλάξει για αυτό και στον ΠΑΟΚ πλέον το στοίχημα είναι διπλό. Ο Φερέιρα αυτό το διάστημα των ομαδικών προπονήσεων εκτός από την προετοιμασία της ομάδας για το φινάλε της σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και για τη νέα χρονιά. Πολύ απλά διότι τον Αύγουστο όταν και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο χρόνος θα είναι περιορισμένος και σε καμιά περίπτωση δεν θα αγγίξει τα δεδομένα της... κανονικότητα της περασμένης σεζόν. Ετσι κάθε προπόνηση από εδώ και πέρα είναι χρήσιμη και απαραίτητη ώστε όταν κληθεί ο ΠΑΟΚ να μπει στην τελική ευθεία για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια να έχει βάλει τις βάσεις για να είναι ανταγωνιστικός και να έχει κάνει παράλληλα και... άλματα σε αυτό.

Το στοίχημα και της διοίκησης

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ιβάν Σαββίδης (όταν υπήρχε η καραντίνα και δεν γίνονταν προπονήσεις) είχε τονίσει στους συνεργάτες του πως δεν πρέπει να χαθεί χρόνος και να θέσουν τις βάσεις από τώρα για τη νέα χρονιά. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα που ήδη... τρέχει και πρέπει να το κερδίσουν. Η συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή είναι προ των πυλών, η αξιολόγηση μεταγραφικών στόχων ήδη έχει αρχίσει να τρέχει και πρέπει να κορυφωθεί όπως και τα ανοικτά θέματα του υπάρχοντος ρόστερ. 

Όλα αυτά σε καμιά περίπτωση δεν πηγαίνουν πίσω επειδή δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Το παζλ πρέπει να είναι ολοκληρωμένο όταν η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της τον Αύγουστο ώστε να είναι πάνοπλη η φαρέτρα του Φερέιρα για την μάχη ώστε να μπει η ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έχοντας φυσικά φροντίσει μέσα από τα πλέι οφ να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.