Γκατούζο: «Θα σας κάνω μάθημα με καπουτσίνο, κρασί και λουκάνικο»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023

Η Μαρσέιγ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επανέναρξη του γαλλικού Πρωταθλήματος και ο προπονητής των Μασσαλών, Τζενάρο Γκατούζο, έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν από κοντά μία προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός ήταν απολαυστικός, καθώς κάλεσε τους ρεπότερ του συλλόγου να οργανώσουν ένα μάθημα...τακτικής με καφέ, κρασί και λουκάνικο!  

«Μπορούμε να το κάνουμε ξανά, ήταν χαρά μου. Δεν έχω μυστικά. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει εξέλιξη ανάμεσα σε εμάς κι εσάς τους δημοσιογράφους. Οι περίεργοι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, το βρίσκω πάντα πολύ ενδιαφέρον. Αν μια μέρα θέλετε, θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα μάθημα τεχνικής-τακτικής εκτός κάμερας, με καπουτσίνο, κρασί, αλλά και λουκάνικο. 

Ένας προπονητής πρέπει να είναι πάντα με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αλλά μετά δεν με βλέπουν πια. Τα αποδυτήρια ανήκουν στους παίκτες. Επειδή είναι μόλις 1 ώρα κι ένα τέταρτο η προπόνηση. Νομίζω ότι μπορούν να το δεχτούν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ, αλλά ο φόρτος εργασίας έχει μειωθεί κατά 35%. Προτιμώ να είμαι βαρύς, μερικές φορές παίρνω μια δολιπράνη (αναλγητικό) γιατί έχω πονοκέφαλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.