Γκασπερίνι: «Είχα κορωνοϊό, φοβήθηκα ότι θα πεθάνω!»

Metrosport Team31 Μαΐου 2020

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη-εξομολόγηση στην εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι περιέγραψε πώς νόσησε από τον κορωνοϊό και το πώς κύλησε όλο το διάστημα που ήταν άρρωστος.

Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως ήταν άρρωστος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια για το Champions League, ενώ δεν έκρυψε πως φοβήθηκε ότι θα πεθάνει.

«Ένιωθα άρρωστος την παραμονή του αγώνα και το απόγευμα της αναμέτρησης ένιωθα ακόμη χειρότερα. Αν δείτε τις φωτογραφίες, δεν φαινόμουν καλά στον πάγκο. Ήταν 10 Μαρτίου. Μετά από δύο νύχτες δεν κοιμήθηκα καλά. Δεν είχα πυρετό, αλλά έτσι ένιωθα. Κάθε δύο λεπτά περνούσε και ένα ασθενοφόρο, ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη. Σκεφτόμουν τι θα απογίνω αν πάω τώρα στο νοσοκομείο και έλεγα πως δεν μπορώ να φύγω τώρα, έχω πολλά να κάνω», τόνισε ο 62χρονος Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το φαγητό είχε γεύση ψωμιού, είχα χάσει πλήρως την γεύση. Έμεινε στο προπονητικό κέντρο μας για τρεις εβδομάδες. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου στο Τορίνο τηρούσα τις αποστάσεις από τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Είχα τα αντισώματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω ανοσία», ανέφερε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.