Γκαρσία: «Έβαλαν καρδιά οι παίκτες μου, η ομάδα θέλει στήριξη»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2020

Στο σημερινό παιχνίδι και τον τρόπο που η ομάδα του πήρε το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα, στάθηκε στις δηλώσεις ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος σήμερα, η ομάδα έκανε πολλά πράγματα που μου άρεσαν. Η ομάδα θέλει υπομονή και στήριξη, τα αλλάξαμε όλα. Είναι δύσκολα γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και χρειαζόμαστε αποτελέσματα κάθε Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε, θα κάνουμε καλή ομάδα. Σήμερα ήταν όλα στραβά, πάντα στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά. Τα έζησα και ως ποδοσφαιριστής και το ζω και ως προπονητής. Η ομάδα είχε εμπιστοσύνη πως θα κερδίσουμε, μιλήσαμε τα αποδυτήρια, τα δώσανε όλα τα παιδιά, βάλανε καρδιά μέσα. Εχουν ποιοτικούς παίκτες μπροστά όπως ο Τζόλης, ο Σφιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς, έπρεπε να κάνουμε σωστή άμυνα και θα ερχόταν μια ευκαιρία. Πολλά παιδιά δεν έχουν δει γεμάτη Τούμπα και δεν ξέρουν, προσπαθούμε να τους το περάσουμε αυτό, είναι έξυπνοι και το καταλαβαίνουν».

Για το ματς με Γρανάδα και το ντέρμπι με τον Αρη: «Ξέρουμε πως δεν έχουμε ελπίδες στην Ευρώπη, πρέπει να παίξουμε όμως, παίζουμε με μια ισπανική ομάδα και κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες. Πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα και να δουλέψουμε μετά για τον Αρη»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.