Γκαρσία: «Πάντα υπάρχει μία φάση που δεν αμυνόμαστε σωστά - Ζητώ συγνώμη»

Γιώργος Ζαΐρης04 Απριλίου 2021

Τον προβληματισμό του για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV: «Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ και δυστυχώς ο αντίπαλος στην πρώτη του τελική κατάφερε και σκόραρε.

Πάντα υπάρχει μια φάση που δεν μπορούμε να αμυνθούμε σωστά. Είναι κάτι που το έχουμε υπόψη μας και σίγουρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πράγματα που μπορούμε να κερδίσουμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα της Τετάρτης που είναι πολύ σημαντικός. Εγώ είμαι εδώ για να παίρνω τις αποφάσεις που είναι καλύτερες για την ομάδα. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Τετάρτης. Το μόνο φάρμακο είναι η σκληρή δουλειά.

Εγώ είμαι ο πρώτος που βγαίνει μπροστά και ζητάω συγγνώμη διότι σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτά που πρέπει. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με την δική του σκοπιά, όλοι βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είμαι εγώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.