Γκαρσία: «Ο Βιεϊρίνια είναι από πέτρα - Παίζει και με ένα πόδι αν χρειαστεί»

Metrosport Team09 Μαΐου 2021

Ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Μπρούνο Γκάμα, στοίχισε στον Αντρέ Βιεϊρίνια την παρουσία του σε ολόκληρο τον αγώνα της Τούμπας, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Λευτέρη Λύρατζη, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να είναι ενθαρρυντικές αναφορικά με τον τραυματισμό του έμπειρου Πορτογάλου.

Επί του θέματος αλλά και για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Στο αρχικό του σχόλιο, υπογράμμισε: «Η νίκη αυτή δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πριν δε δούλευε καλά. Είναι πιο συμπαγής, έχει βρει τα πατήματά της. Παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, μπαίνουν μέσα και βοηθούν την ομάδα. Αυτό θέλουμε από κάθε παίκτη. Να δίνει το 100% και να ιδρώνει τη φανέλα».

Για την αλλαγή σχηματισμού από τον Άκη Μάντζιο: «Μπορεί να σημαίνει αρκετά. Κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο αντιμετώπισης. Προσπαθεί να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του. Εμείς, προσπαθούμε να μένουμε επικεντρωμένοι στην ομάδα μας, τι μπορούμε να κάνουμε για να τη βελτιώσουμε»

Ενώ για τον Αντρέ, σημείωσε: «Ο Βιεϊρίνια δεν έχω καμία αμφιβολία! Είναι από πέτρα! Ακόμα και με ένα πόδι αν χρειαστεί να παίξει, θα παίξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.