Γκαρσία: Ο... ηλικιωμένος Βιεϊρίνια, οι νέοι και η ακτινογραφία του για το ντέρμπι!

Γιώργος Ζαΐρης25 Απριλίου 2021

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα παιχνίδι χωρίς νεύρο, χωρίς πάθος και με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το πέρας του αγώνα παρέθεσε τις σκέψεις του μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση κάνοντας ειδική μνεία στην κούραση που υπάρχει, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τον ηλικιωμένο... Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στα κανάλια NovaSports:

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω αν δούμε σφαιρικά το πράγμα η ομάδα στα τρία τελευταία ντέρμπι συγκέντρωσε 7 βαθμούς και κράτησε το 0 στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε αν και κάναμε αρκετά λάθη. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά καθώς έχει συσσωρευτεί αρκετή κούραση δεδομένου ότι φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Για την απουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Πάντα όταν λείπει ένας ποδοσφαιριστής το νιώθεις. Το πιο σημαντικό είναι να είναι ο ίδιος καλά και σήμερα πήραν άλλοι ποδοσφαιριστές την ευκαιρία τους για αυτό λέμε ότι πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου και τη διαχείριση του ρόστερ: «Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας και το παιχνίδι του Κυπέλλου και υπήρχε ένα αρχικό πλάνο αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι τα πράγματα αλλάζουν. Για παράδειγμα για τον... ηλικιωμένο τον Βιεϊρίνια είχαμε σκεφτεί να τον ξεκουράσουμε αλλά δεν καταφέραμε να  το κάνουμε. Ο ίδιος δεν έκανε προετοιμασία με όλη την ομάδα και αυτό φαίνεται, σε άλλες συνθήκες θα ήταν το βασικό μας μπακ-χαφ. Επίσης θέλαμε να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης και στον Μπάμπα».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε και είναι λογικό να τους λείπει σε έναν βαθμό αγωνιστικός ρυθμός. Τους  γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω τι μπορούν να  δώσουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.