Γκαρσία προς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2020

Η επισήμανση του Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, για τη βελτίωση των αδυναμιών που παρουσιάζει η ομάδα, μόνο τυχαία δεν ήταν. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη, τους τρείς βαθμούς, στάθηκε όμως για πολύ λίγο στα λάθη που έγιναν και τα οποία πρέπει να διορθωθούν σταδιακά. Υπάρχει χρόνος και το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα δώσει την δυνατότητα στον Γκαρσία, τον Σνάουτσνερ, τον Αμανατίδη, τον Γκαλίνοβιτς και όλο το επιτελείο, να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες, για να σημειωθεί μία πρόοδος. Με σταθερά βήματα. 

Ο ΠΑΟΚ έως τις εορτές των Χριστουγέννων θα δώσει σίγουρα ακόμη εννέα επίσημα παιχνίδια (έξι στο Πρωτάθλημα και τρία στο Europa League), ενώ σε αυτό το διάστημα μπορεί να οριστεί και ο αναβληθείς αγώνας με τον Ολυμπιακό. Κατά συνέπεια, η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη, για αυτό το σερί των αγώνων, προκειμένου να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έως τις γιορτές και να προκριθεί στους «32» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι πάντως γεγονός πως οι τρείς νίκες, στην εποχή Γκαρσία, έφεραν αισιοδοξία και πίστη ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να έρθουν και άλλες νίκες. Κοινώς, δεν πρέπει να υπάρξει, ο παραμικρός εφησυχασμός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.