Γκαρσία: «Μπορώ να πω πολλά αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα» - Τι είπε για το... Ραμαζάνι

Γιώργος Ζαΐρης18 Απριλίου 2021

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο να είναι ο μεγάλος νικητής έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος δύο φορές, μία με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, και εκ νέου με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ζοσέ Σα και να πάρει μία σημαντική νίκη. 

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το πέρας του αγώνα, μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση, παρουσιάζοντας τις σκέψεις του γύρω από το μεγάλο ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία: 

Αρχικά ανέφερε: «Σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία ομάδα που αναπτύσσεται και αγωνίζεται με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι και εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές για να προσαρμοστούμε σε αυτό. Αξίζαμε αυτή τη νίκη και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Για να προσθέσει ακόμα: «Νομίζω ότι όλα είναι καρπός του μόχθου των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια, όπως κάναμε εμείς σε αρκετές περιπτώσεις - και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουν αυτό, δουλεύουν και ακούν όσα τους λέμε, θέλουν να βελτιωθούν και διατηρούν σε υψηλά επίπεδα το μυαλό και την προσωπικότητα τους. Σε δύσκολες στιγμές βλέπεις αρκετά πράγματα και αν έχεις το μυαλό εκεί που πρέπει, βελτιώνεσαι, γιατί γνωρίζεσαι και σε γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σου».

Για τον Ζίβκοβιτς ανέφερε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και ξέρουμε ότι ο Αντρίγια δεν θα είχε πρόβλημα από όποια πλευρά να αγωνιστεί. Ο Ομάρ ξέραμε ότι εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει το ίδιο στα 90 λεπτά και από εκεί και πέρα είχαμε τον Ζίβκο που είναι συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα».

Αναφορικά με τη νέα σεζόν: «Όσο ήμουν ποδοσφαιριστής δεν σκεφτόμουν το μακροπρόθεσμο μέλλον, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Χρειάζεται ένας  σωστός σχεδιασμός για να δούμε τι πήγε καλά και τι όχι, τι χρειάζεται η ομάδα, ωστόσο αυτή τη στιγμή ενώ μπορώ να πω πολλά δεν θα το κάνω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.