Γκαρσία: «Λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη, ο Ολυμπιακός δεν πάτησε περιοχή»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SuperLeague 1, με τον  «Δικέφαλο του Βορρά» να αναδεικνύεται ισόπαλος με 1-1 απέναντι στους Πειραιώτες.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το πέρας της αναμέτρησης και μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τοποθετήθηκε για την  εικόνα της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι καθώς και τους παράγοντες που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Nova:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Όταν δεν κερδίζεις θες το κάτι παραπάνω γιατί κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη, ωστόσο είμαι ευχαριστημένος από όλους που έχουν βελτιωθεί αρκετά. Το επίπεδο των δύο ομάδων είναι πάνω κάτω το ίδιο και εμείς θα υποσχεθούμε σκληρή δουλειά για το μέλλον».

Για να προσθέσει επίσης: «Σκεφτόμασταν τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε διαπράξει κάποια ατομικά λάθη  τα οποία βελτιώσαμε όπως και το πνευματικό μας κομμάτι καθώς και στη νοοτροπία μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε και το καλύτερο ποδόσφαιρο με τον άνεμο να παίζει το ρόλο του. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα μου με τον Ολυμπιακό να έχει μόνο το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε. Μας στεναχωρεί το ότι χάσαμε 2 βαθμούς, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος γιατί εμείς χάσαμε κάποιους βαθμούς. Η εμφάνιση μας ικανοποιεί και με τις καλές εμφανίσεις θα φέρουν και τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.