Ικανοποίηση Γκαρσία: «Προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι και χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη, την εμφάνιση και την απόδοση του ΠΑΟΚ στην επικράτηση με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, που φέρνει τον Δικέφαλο στη 2η θέση με 43 βαθμούς. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την ισορροπία που έδειξε ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τόνισε πως στόχευσε να εκμεταλλευτεί τους χώρους που του έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τα άκρα, δημιουργώντας υπεραριθμία με τους Ουάρντα και Τζόλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Κατ’ αρχάς είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τη γενική λειτουργία της ομάδας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία στο γήπεδο. Προσπαθούμε και δουλεύουμε συνεχώς στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Καταλαβαίνω ότι είναι και θέμα εμπειρίας. Συγχαρητήρια σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί όλη αυτή την καλή δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, την είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε να έχουμε συνέχεια σε κάθε ματς που έρχεται».

Για τον τρόπο παιχνιδιού και την ταχύτητα σε κίνηση, σκέψη και εκτέλεση:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός και πρέπει να χτυπήσουμε με διάφορους τρόπους. Ο τρόπος με τον οποίο αμύνονταν η αντίπαλη ομάδα μας έδωσε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε χώρους στα πλάγια. Γι’ αυτό ο Ουάρντα είχε την τακτική οδηγία να κινείται στα άκρα και να δημιουργεί υπεραριθμία με τον Τζόλη. Όσον αφορά στην ταχύτητα επηρεάζει, θέλουμε να τη βλέπουμε, να βελτιωνόμαστε σ’ όλους τους τομείς. Πάντα να αντιδράς με βάση το παιχνίδι. Άλλες φορές πρέπει να παίξεις πιο γρήγορα, άλλες πιο αργά για να παρασύρεις τον αντίπαλο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που να είναι ικανοί να ανταποκριθούν σ’ όλες τις απαιτήσεις. Προσπαθούμε να τους δώσουμε τα εφόδια να είναι έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνοι όμως παίρνουν τις αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.