Γκαρσία: «Έχουμε παιδιά με ποιότητα, κάθε μέρα για εμένα είναι εξετάσεις»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2020

Για τα συμπεράσματά του από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και την επόμενη μέρα μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο PAOK TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είχε η ομάδα τον χαρακτήρα που θέλει να βλέπει σε όλα τα παιχνίδια: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι πήγε καλά. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είναι δύσκολα να παίζεις με δέκα παίκτες, αλλά τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ καλά. Έπρεπε να κάνουμε δουλειά αμυντικά και σίγουρα θα βρίσκαμε χώρο. Βάλαμε τα γκολ και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών».  

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο μιλήσαμε και θέλαμε να βάλουμε ένταση. Σίγουρα η ομάδα του Αστέρα μας περίμενε λίγο πίσω, αλλά μετά την αποβολή έπρεπε να περιμένουμε εμείς πίσω. Εκεί θα είχαμε λίγο χώρο και για αυτό θέλαμε καλή άμυνα πρώτα. Τα παιδιά έβγαλαν καρδιά και ψυχή, ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς».  

Για την αποβολή του Ελ Καντουρί: «Είναι λογικό όταν παίζουν με παίκτη παραπάνω να ανέβουν πιο ψηλά, εμείς θα είχαμε χώρο μπροστά, βάλαμε τα γκολ και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια απ' όλους τους παίκτες μου».  

Για το τι κρατάει από το ματς με τον Αστέρα: «Εγώ κρατάω πολλά κάθε ημέρα. Βλέπω τους παίκτες, γι' αυτό είπα ότι θα έχουν όλοι ευκαιρία, γιατί πρέπει να τους δω, πρέπει να χτίσουμε την ομάδα. Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να παίξουμε κάτι που θέλουμε εμείς. Έχουμε νέα παιδιά με ποιότητα, αλλά κάθε ημέρα για εμένα είναι εξετάσεις. Για να κάνουμε μεγάλα πράγματα θέλει κάθε ημέρα δουλειά και να πάμε βήμα-βήμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.