Γκαρσία: «Εχω μεγάλες πλάτες για να σηκώσω όλο το βάρος του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΟΚ και Βόλος αναμετρήθηκαν στην Τούμπα για τον πρώτο αγώνα του Δικεφάλου στην έδρα του, πετυχαίνοντας μία αγχωτική νίκη με 3-1 καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, βρίσκοντας όμως τον τρόπο για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στο περιθώριο της αναμέτρησης και μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης αναφέρθηκε τόσο στη σημερινή (10/1) αναμέτρηση καθώς και στην γενικότερη εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια NovaSports:

Αρχικά ανέφερε: «Αυτόν τον καιρό μπορούμε να πούμε ότι υποφέρουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που είχαμε. Όχι για τον τρόπο που αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις τα γκολ που μπορείς να βάλεις, τότε το πληρώνεις. Είναι δύσκολο μετά από τα ανεπιτυχή αυτά αποτελέσματα να σηκώσεις κεφάλι και να αντιδράσεις. Και σήμερα, σε ένα παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ, είναι δύσκολο να γυρίσεις το αποτέλεσμα, αλλά το καταφέραμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε τη νοοτροπία της ομάδας. Είναι κάτι που έχω ζήσει κι εγώ εδώ ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα έδειξε διάθεση και θέληση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι». 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι όταν δεν κερδίζεις τα βλέπεις όλα μαύρα και δεν βλέπει κανείς ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς όπως φαίνεται και στην στατιστική. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στους παίκτες που αγωνίστηκαν και σε αυτούς που δεν έπαιξαν. Βλέπουν ότι τα αποτελέσματα που έπαιρναν δεν ήταν αυτά που άξιζαν στη δουλειά τους».

Ενώ υπογράμμισε: «Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι όταν κερδίζεις μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Ωστόσο αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι η ομάδα δεν αξίζει όλο αυτό. Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα αυτά που δέχεται η ομάδα και το βάρος του ΠΑΟΚ. Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε την κατάλληλη λειτουργία και να δουλέψουμε την ψυχολογία των παικτών μας ενώ προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτερη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.