Γκαρσία: «Δεν πρέπει να ρισκάρουμε τόσο στην άμυνα, μας λείπει η λεπτομέρεια στο γκολ»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Μετά τα... «εγκλήματα» του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και την ήττα από τον Ατρόμητο έφεραν την δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία κατά την οποία είπε πως αν τα αποτελέσματα δεν έρθουν θα φύγει από μόνος του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV στο περιθώριο της αναμέτρησης και μεταξύ των όσων ανέφερε στάθηκε στα κακώς κείμενα της άμυνας ενώ υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές και τη βελτίωση που έχουμε δείξει. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να δουλευτούν και κάποια άλλα όχι. Μας λείπει το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη που δεν μπορείς να κάνεις σε αυτό το επίπεδο χωρίς να τα πληρώσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη».

Αναφορικά με τα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα του αλλά και την δυσκολία στο να βρει γκολ σημείωσε: «Βελτιώνεσαι μόνο με τη σκληρή δουλειά στα τελειώματα στο επιθετικό κομμάτι και όσον αφορά την άμυνα περισσότερο έχει να κάνει με τη συγκέντρωση που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Όταν δεν σκοράρεις με βάση τις ευκαιρίες που έχεις δυστυχώς κάποιες φορές στο αμυντικό κομμάτι δείχνεις κάπως νευρικός. Αυτό έχει να κάνει με όλη την ομάδα. Να μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δείξει σε κάποια πράγματα βελτίωση και να δουλέψουμε σε αυτά που χρειάζονται βελτίωση».

Αναφορικά με τις μεταπτώσεις που παρατηρούνται στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Θα μας ανησυχούσε το αντίθετο. Μας λείπει η λεπτομέρεια όμως για να πετύχουμε το γκολ. Στην άμυνα θα πρέπει να μην ρισκάρουμε τόσο πολύ. Μας αρέσει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο να χτίζουμε τις επιθέσεις μας από πίσω, αλλά ίσως κάποιες φορές με βάση το αποτέλεσμα που υπάρχει θα μπορούσε αυτό να μη γίνεται».

Για την μεταγραφική ενίσχυση που προστέθηκε στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε τρεις παραπάνω επιλογές ποδοσφαιριστών που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είναι σημαντικό και για τους παίκτες στην επίθεση γιατί είχαμε περιορισμένες λύσεις έως τώρα. Θα βοηθήσει πολύ η ενίσχυση του συναγωνισμού ανάμεσα τους. Ο Κρμέντσικ που μπήκε έδωσε κάποια θετικά στην ομάδα, ο Λάμπρου προσπάθησε αρκετά έδειξε ότι θέλει να αποκτήσει ρυθμό. Είναι στο δικό μας χέρι να βγάλουμε τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε όταν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να δείξουν πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.