Γκαρσία: «Δεδομένη η ποιότητα του Καγκάβα - Θέλει χρόνο»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ με εκτεταμένο ροτέσιον και τον Σίνζι Καγκάβα να κάνει... «ποδαρικό» στις Εν Ελλάδι υποχρεώσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Θεσσαλική πόλη, σε ένα παιχνίδι που βοήθησε τους δύο προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματα τους ενόψει της συνέχειας. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο flash interview της συνδρομητικής τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το ντεμπούτο του Ιάπωνα σταρ ενώ σχολίασε και τη συνολική εικόνα του αγώνα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Cosmote TV:

Αρχικά ανέφερε: «Πάντα το πιο σημαντικό είναι η λειτουργία της ομάδας και σήμερα είχαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, όπως ο Καγκάβα που σήμερα ήταν καλός. Πάνω από όλα προτεραιότητα μας είναι η λειτουργία της ομάδας και έχουμε ποδοσφαιριστές με δεδομένα εξέλιξης και θα πρέπει να δουλέψουν και οι ίδιοι για να το πετύχουν».

Ενώ για τον Καγκάβα υπογράμμισε: «Νομίζω ότι όλοι τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι δουλεύει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμιτό επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού αλλά η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Εξαρτάται από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή αν θα καταφέρει να κερδίσει τη φανέλα βασικού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.