Γκαρσία: «Αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, δεν θα χρειαστεί κανείς να με διώξει, θα φύγω μόνος μου»

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Ιανουαρίου 2021

«Αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, δεν θα χρειαστεί κανείς να με διώξει, θα φύγω μόνος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την αυτοκτονία στο Περιστέρι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της πρώτης ομάδας, με τη βοήθεια μεταφραστή.

«Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος και δυστυχώς χάσαμε το πέναλτι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούμε 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Όταν δυσκολεύεσαι να τελειώνεις τα ματς, το πληρώνεις. Έχουμε αποφασίσει τους τρεις ποδοσφαιριστές που εκτελούν τα πέναλτι, ωστόσο είναι ένα θέμα ποιος αισθάνεται έτοιμος εκείνη τη στιγμή να εκτελέσει κι αυτό ένιωσε τότε ο Τζόλης και οι συμπαίκτες του του έδωσαν αυτό το δικαίωμα γιατί είμαστε ομάδα. Νομίζω τα ατομικά λάθη είναι θέμα συγκέντρωσης. Κάποια φάουλ γίνονται γιατί θέλεις να κλέψεις την μπάλα κι γι΄ αυτό στην άμυνα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή και να πηγαίνουμε μόνο για την μπάλα. 

Για αρκετό κόσμο φαίνεται ένα βήμα πίσω το σημερινό αποτέλεσμα, ωστόσο εμείς σε κάθε δυσκολία ψάχνουμε το θετικό για να βελτιωθούμε. Μέχρι τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα. Καταλαβαίνω ότι θέλουμε τα αποτελέσματα, αλλά θέλει υπομονή και χρόνο για να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και περιμένουμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ που ευχαριστιόμαστε να τον βλέπουμε. Αυτό προσπαθώ κάθε μέρα. Και να ξέρετε αν συνεχίσω να προσπαθώ και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, θα φύγω μόνος μου, δεν θα χρειαστεί να με διώξουν. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνω μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.