Γκαρσία: ««Δύσκολο όταν δεν έχεις το... γκολ, δεν είμαστε καλά»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΛ, ενώ μάλιστα ισοφάρισε το γκολ του Πινακά με πέναλτι γκολ του Βιεϊρίνια στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει τονίζοντας πως έτσι το πληρώνεις στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις σκέψεις του: «Χάσαμε δυο βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Στο το τέλος ισοφαρίσαμε αλλά όπως είπα όταν δεν βάζεις γκολ είναι δύσκολα».

Για το τι έφταιξε: «Το σημαντικό είναι ότι κάναμε φάσεις, όταν δεν είσαι καλός στα τελευταία μέτρα το πληρώνεις. Είναι η δουλειά, η ποιότητα και μπορεί μερικές φορές να μην έχεις καλή μέρα και να μην μπορείς να βάλεις γκολ. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος και είμαστε δυσαρεστημένοι γιατί θέλαμε νίκη αλλά συνεχίζουμε. Τα παιδιά δουλέψανε σκληρά αυτή τη βδομάδα και όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα είναι δύσκολα. Αύριο έχουμε προπόνηση και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Για τις αλλαγές του στο τέλος του παιχνιδιού: «Είχαμε τον Τσόλακ μπροστά, δεν είχαμε άλλους για την επίθεση. Όλοι οι άλλοι ήταν χαφ. Βάλαμε τον Τσόλακ για να παίξουμε με δεύτερο φορ, τα παιδιά παλέψανε μέχρι τέλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.