Γκαρόζιο: «Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Μαρσέιγ»

Metrosport Team13 Απριλίου 2022

Ο Μισέλ Γκαρόζιο, δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα τελευταία νέα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ. «Ο Μίλικ είναι εκτός, ίσως είναι και καλό νέο για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήταν ενεργός το τελευταίο διάστημα και δεν μπορούμε να πούμε για έναν παίκτη σε φόρμα. Ο Παγέτ, αντίθετα, είναι σε καλή φόρμα. Μάλλον θα πάμε σε μία ενδεκάδα έκπληξη από τον Σαμπάολι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εκτός του Μίλικ, που δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα το πρωί, θα απουσιάσουν και ο Μπαλέρτι και ο Ντε Λα Φουέντε, αλλά και οι τιμωρημένοι Ζέρσον, Ντιένγκ και Καμαρά. Είναι όμως στην αποστολή ο Μπακαμπού και ο Τσαλέτα Τσαρ, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα είναι στην ενδεκάδα. 

Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με τον Μανταντά στο τέρμα, δεξιά ο Ρονζιέ, στο κέντρο της άμυνα οι Σαλιμπά και Λουαν Πέρες, τον Κολάσινατς αριστερά, τους Γκεντουζί και Γκεγιέ στη μεσαία γραμμή, ίσως τον Αρίτ μπροστά τους και τους Ουντέρ και Παγέτ μπροστά, μαζί με κάποιον νεαρό, τον Μπεναγιά, τον Πίτου ή τον Μπερτέλι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.