Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ είναι πλέον καλά»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γκάρι Σούντγκρεν.

Ο πατέρας του μπακ του Άρη και βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε για το διάστημα που ο γιος του δεν υπολογιζόταν από τον Μίκαελ Ένινγκ και την επιστροφή του στη δράση.

Μεταξύ άλλων, ο Γκάρι Σούντγκρεν δήλωσε:  

Για το διάστημα που ο Σούντγκρεν έμεινε εκτός: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνει αυτό με τους προπονητές. Ο Ντάνιελ είναι κάλος ποδοσφαιριστής και πλέον είναι μια καλή περίοδος γι αυτόν».

Αν μίλησε μαζί του και για τους λόγους που έγινε αυτό: «Μιλούσαμε καθημερινά, ήταν προβληματισμένος, δεν ένιωθε καλά. Δεν πήρε απαντήσεις αλλά δε σταμάτησε να προσπαθεί. Είναι αλήθεια ότι η ΑΪΚ παίζει με τρεις αμυντικούς αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζε».

Για τη στάση του Ένινγκ: «Δε θέλω να μιλήσω. Είναι δικό του ζήτημα. Εγώ είπα στον Ντάνιελ να είναι ευγενικός. Αν δεν τον ήθελε ο Ένινγκ, ήταν δικό του πρόβλημα».

Για τον Μάντζιο: «Δεν ξέρω τι του είπε ο Μάντζιος. Συζήτησε μαζί του, ήθελε να μπει στις προπονήσεις ο Ντάνιελ και πλέον νιώθει καλύτερα για τη νέα κατάσταση».

Μπορεί να δείξει τις ικανότητες του: «Ναι. Συμφωνώ ότι έκανε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στον Αστέρα. Όταν σου δίνουν τη δυνατότητα να δείξεις τη δουλειά σου αποκτάς αυτοπεποίθηση και ο Ντάνιελ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.