Γκάρι Λίνεκερ: Τον έπαψε το BBC για κριτική στην κυβέρνηση

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Το BBC σταματά τον Γκάρι Λίνεκερ από την εκπομπή Match Of The Day λόγω έντονης κριτικής τους στη βρετανική κυβέρνηση που ενδέχεται να επιφέρει το οριστικό τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών!

Ο Άγγλος θρύλος του ποδοσφαίρου δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για την απόφαση να σταματήσει τη χορήγηση ασύλου σε παράτυπους μετανάστες. «Παίρνουμε λιγότερους μετανάστες σε σχέση με άλλες μεγάλες πρωτεύουσες από την Ευρώπη. Είναι μία απίστευτα βάναυση πολιτική προς τους πιο ευάλωτους ανθρώπους με τρόπο που δεν είναι πολύ διαφορετικός από τη Γερμανία τη δεκαετία του '30» έγραψε στο Twitter ο 62χρονος παρουσιαστής.

Ο παραλληλισμός της βρετανικής κυβέρνησης των Συντηρητικών με τη ναζιστική, προπολεμική Γερμανία έφερε την αντίδραση του BBC, από το οποίο έγινε γνωστό ότι θα γίνουν συζητήσεις με τον Λίνεκερ αναφορικά με τη χρήση των social media. Μέχρι να βρεθεί κάποια λύση, θα μένει εκτός της εκπομπής που παρουσίαζε τα τελευταία 24 χρόνια, ήτοι από το 1999.

Λίγη ώρα μετά, ο συμπαρουσιαστής του και παλαίμαχος άσος, Ίαν Ράιτ, ανακοίνωσε πως θα απέχει από την εκπομπή ως ένδειξη συμπαράστασης στον Λίνεκερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.