Γκαραβέλης: «Μπορεί να φτάσει ψηλά ο Ουάρντα - Από τα καλύτερα φορ στην Ελλάδα ο Δουβίκας»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας τουΒόλου, Θανάσης Γκαραβέλης, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Άμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Τάσο Δουβίκα, για τον οποίο τόνισε πως σε λίγα χρόνια θα είναι ο... καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Ουάρντα: «Χάνουμε ένα σημαντικό παίκτη, ήταν βαρόμετρο για την ομάδα μας αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, του ευχόμαστε καλή τύχη. Έχουν έρθει κάποιοι νεαροί παίκτες τους οποίους προσπαθούμε να τους βάλουμε στο κλίμα της ομάδας για να μας βοηθήσουν».

Τι κάνει τον Ουάρντα τόσ ξεχωριστό: «Εγώ θα μιλήσω για τα θετικά του. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ απρόβλεπτος παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει κάτι το ξεχωριστό που του δίνει το κάτι παραπάνω, μπορεί να φτάσει ψηλά. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας στις προπονήσεις». 

«Ήταν στεναχωρημένος που έφευγε από την οικογένεια του Βόλου, αλλά από την άλλη πάει σπίτι του στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσει άμεσα. Ο Δουβίκας είναι ένας μικρός και ταλαντούχος παίκτης, είναι για ηλικία του πολύ ώριμος και «δουλευταράς». Άμα συνεχίσει έτσι με την ίδια δουλεία και προπονήσεις, τότε τα επόμενα χρόνια θα είναι από τα καλύτερα φορ στην Ελλάδα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.