Γκάνεα: «Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2021

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Άρη στη νίκη επί του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Κριστιάν Γκάνεα.

Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε για την καλή του απόδοσή του που σφραγίστηκε με ένα υπέροχο γκολ και μία ασίστ όπως και για τα επερχόμενα ντέρμπι σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.    

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Γκάνεα:

Για την απόδοσή του: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για το πλήρες παιχνίδι που έκανε. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και να ανέβουμε ξανά στη 2η θέση. Πήγαν όλα πολύ καλά, για μένα και την ομάδα. Περισσότερο όμως είχαμε επιτυχία ως σύνολο».

Για το γκολ που πέτυχε, έναν χρόνο μετά από εκείνο στη Βιιτορούλ: «Όντως είχα έναν χρόνο να σκοράρω. Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Γκεόργκι Χάτζι. Δεν έχω εμμονή με το γκολ. Δουλεύω για να είμαι αποτελεσματικός. Απλώς σήμερα προέκυψε ένα πολύ όμορφο γκολ και μία έξτρα ικανοποίηση για μένα».

Για το 15ο φετινό παιχνίδι που ο Άρης κρατά το μηδέν παθητικό: «Η ομάδα μας λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά. Είναι κλειδί η καλή δουλειά στην προπόνηση για την αμυντική συνοχή που έχουμε. Ένας πρώτος παράγοντας για ένα καλό αποτέλεσμα, είναι το μηδέν στην άμυνα».

Για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Το 3-0 είναι πολύ καλό και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση εν όψει αυτών των αγώνων. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για να προκριθούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.