Γκάμα: «Ξέραμε τη σημασία του παιχνιδιού για τη Θεσσαλονίκη...»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2020

Ο Άρης κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι το οποίο σήκωσε αρκετή συζήτηση για τη διαιτησία. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των γηπεδούχων, Μπρούνο Γκάμα, μίλησε στην κάμερα των καναλιών NovaSports και έκανε ειδική μνεία στην επίδοση του ίδιου, της ομάδας του συνολικά καθώς και του πριμ το οποίο έταξε ο Θόδωρης Καρυπίδης στους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ίδιος:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι. Ξέρουμε τη σημασία αυτού του αγώνα για τον κόσμο, την ομάδα και την πόλη. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα με δικά μου γκολ. Κάποιες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι όμως πάντα δίνω αυτό που μπορώ».

Για τις φετινές επιδόσεις του ίδιου: «Είναι δύσκολη ερώτηση, αν είναι η χρονιά μου. Ολη την εβδομάδα προσπαθώ να δίνω αυτό που μπορώ. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν πάει καλά για μένα».

Για την ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα που είχε το ντέρμπι: «Ετσι είναι τα ντέρμπι. Ηταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι το πάθος, η ένταση μπορούν να το κρίνουν. Πολλές φορές μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά βγάλαμε σωστή ένταση και δύναμη σε όλες τις μονομαχίες, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις διαφορές σε σχέση με την εκκίνηση του πρωταθλήματος: «Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Είμαστε compact ως ομάδα. Δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποια ομάδα».

Αναφορικά με την πορεία που πραγματοποιεί ο Άρης: «Σίγουρα μας αρέσει εκεί που είμαστε. Θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά για όσο περισσότερο γίνεται. Πρέπει όμως να προχωράμε βήμα-βήμα. Να μην πιεστούμε από κάποια κατάσταση και ό,τι προκύψει στην πορεία».

Για την απουσία του κόσμου, σημείωσε: «Οι οπαδοί μας σημαίνουν τα πάντα για εμάς. Σίγουρα τους θέλαμε εδώ σήμερα. Σαφώς αυτό που πετύχαμε, είναι αφιερωμένο σε αυτούς».

Σχετικά με την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και αν έτσι μπορεί να φτάσει η ομάδα στη διεκδίκηση του τίτλου: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα πήραμε το προβάδισμα και έπρεπε να κλέίσουμε τις γραμμές. Σε άλλα παιχνίδια πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή μας. Είναι ανάλογα με το παχνίδι».

Αναφορικά με την εκτέλεση φάουλ στο 2ο λεπτό: «Η αλήθεια είναι ότι στα φάουλ έχω αυτοπεοποίθηση. Οπότε πιστεύω ότι η μπάλα θα καταλήξει μέσα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλεύουμε σκληρά και σε αυτό το κομμάτι».

Αναφορικά με το πριν του Θεόδωρου Καρυπίδη: «Δεν μας ενδιέφερε πολύ, απλά να κερδίσουμε»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.