Γκάμα: «Μου λείπει το πάθος των φίλων του Άρη - Δεν είχα καλή επικοινωνία με τον Μπούργος»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον τραυματισμό του και τις στιγμές που έζησε στον Άρη. Ηγέτης της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του αναφέρθηκε στα μεγάλα παιχνίδια με την κίτρινη φανέλα αλλά και την έλλειψη επικοινωνίας με τον τελευταίο προπονητή του, Χερμάν Μπούργος.

«Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου οι τραυματισμοί. Υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν από ένα μήνα και κάνω αποθεραπεία στην Πορτογαλία. Νιώθω καλά, αλλά ξέρω ότι έχω δύσκολο διάστημα μπροστά μου. Συνήθως χρειάζονται έξι με εννιά μήνες, ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το 2019 ήταν ο πρώτος σοβαρός μου τραυματισμός. Ήταν δύσκολη η διαχείριση, αλλά μετά έκανα την καλύτερη επαγγελματικά χρονιά μου. Σκέφτομαι πράγματα με κίνητρο γιατί το ψυχολογικό είναι σημαντικό. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου πουν αυτοί που εμπιστεύεσαι και έχουν εμπειρία από τραυματισμούς».

Τόνισε ότι: «Όποτε μπορώ παρακολουθώ τον Άρη. Παραμένω, φυσικά, ένας φίλαθλος της ομάδας. Μου λείπουν τα αποδυτήρια και οι στιγμές με τους ανθρώπους της ομάδας. Εμεινα τέσσερα χρόνια, ήταν το μεγαλύτερο διάστημα μου σε ομάδα. Στα αποδυτήρια είναι σημαντικό να καταλαβαίνουν όλοι που έχουν έρθει, τι πρεσβεύουν οι φίλαθλοι και ο σύλλογος. Τώρα έχει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πρώτο μου αγώνα στην Λαμία, το 0-3 και το 4-2 επί του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως την ανατροπή με την ΑΕΚ σε μία επίσης εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ο Ούγκο Σόουζα ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης μου. Είχα, βέβαια, και άλλους καλούς. 

Με τον Μπούργος δεν είχα την καλύτερη επικοινωνία, με τους υπόλοιπους δεν είχα κάποιο ζήτημα. Μου λείπει το πάθος των φίλων του Άρη όταν τους συναντούσα στον δρόμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.