Γκάμα… για φίλημα

Παναγιώτα Χαλκιά07 Ιουνίου 2020

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να μην υπήρξε καραντίνα και αποχή 97 ημερών από την αγωνιστική δράση. Ο Μπρούνο Γκάμα πάτησε στο χόρτο και έκανε τα μαγικά του. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Άρη με τον ΟΦΗ και οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ο Πορτογάλος ήταν όαση. Έβγαλε ουσία και ποιότητα και μας θύμισε γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι ένας παίκτης που λατρεύει να ξεσηκώνει την κερκίδα και μπορεί το χθεσινό (6/6) παιχνίδι να διεξήχθη χωρίς φιλάθλους αλλά σίγουρα σήκωσε μερικούς από τον καναπέ τους.

Είναι γρήγορος, τεχνίτης και με εξαιρετική αντίληψη. Δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις και προσφέρει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» Ο σοβαρός τραυματισμός του έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι δύσκολα θα επιστρέψει. Φρόντισε να τους διαψεύσει αποδεικνύοντας ότι όταν μπορείς να χειριστείς το τόπι μια ρήξη χιαστών δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Ο Ένινγκ τον εμπιστεύεται και εκείνος φροντίζει να του το ανταποδίδει.

Φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 10 τέρματα ενώ έχει δημιουργήσει άλλα τρία. Από τον Αύγουστο του 2018 που ήρθε στον Άρη έχει δώσει τη λύση σε ουκ ολίγα παιχνίδια.

Λαμία – Άρης 0-3 

Με εμφατικό τρόπο άρχισε το ταξίδι του στη Super League ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενήθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας και με πρωταγωνιστές Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία έφυγαν με το διπλό. Ο Πορτογάλος σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού.

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 1-2 

Ο Μπρούνο ήταν εξαιρετικός. Από δική του προσπάθεια προήλθε το 0-1, αυτός έκανε το 0-2, φάση βέβαια κατά την οποία το τακουνάκι - πάσα του Ντιγκινί στον Γκάμα τράβηξε τα βλέμματα.


Άρης – Λάρισα 2-3
 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ επέστρεψε στα γκολ μετά από 11 μήνες κάνοντας το 2-0 στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λάρισα με όμορφο πλασέ μετά από σουτ του Νικολά Ντιγκινί και ασταθή επέμβαση του Κρίστινσον.


Ατρόμητος – Άρης 2-2 

O Γιάννης Φετφατζίδης πάτησε με τακουνάκι, ο Μπρούνο Γκάμα έκανε το σουτ με το αριστερό και νίκησε τον Μέγερι.

Άρης – ΝΠΣ Βόλος 4-0

Ο Γκάμα κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος στο πρώτο μέρος, σημείωσε ένα ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ενώ έβγαλε και την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του Ιντέγε και είχε συμμετοχή και στο πρώτο.


Άρης - Πανιώνιος 2-0
 

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ με τρομερό δεξί σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήξει στην αριστερή γωνία του Μαλέρμπ.


Άρης – ΟΦΗ 3-1 

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς, ο Άρης έψαχνε αντίδραση και εν τέλει την βρήκε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Ροζ έκανε την κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε κάθετη μπαλιά, ο Λάρσον άφησε την μπάλα και ο Γκάμα πλάσαρε τον Γουάλι μέσα από την περιοχή. Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση καθώς με μια εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.