Γκάμα: «Γιατί να μην συνεχίσει ο Τερζής και στη νέα σεζόν;»

Metrosport Team07 Μαρτίου 2023

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στο Metropolis 95.5 για το παρελθόν του στον Άρη και το παρόν και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο. «Είμαι καλά, είμαι στην Λάρνακα. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, έκανα επέμβαση, τώρα είμαι με την ομάδα και περιμένω για την επιστροφή μου στους αγώνες» είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με την παρουσία του στον Άρη:

«Με υποστήριξαν πολύ οι φίλοι μου από την Θεσσαλονίκη όταν ήμουν τραυματίας, είναι σημαντικό να τους έχεις κοντά σου και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Βρέθηκα πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, πήγα και στο γήπεδο, συναντήθηκα και με ανθρώπους του Άρη. Είναι πολύ ευχάριστο να τους βλέπω, έχω ωραία συναισθήματα από την ομάδα και αυτό το γήπεδο.

Η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της, θα παίξω 1-2-3 χρόνια ακόμη και είναι καλή προοπτική να επιστρέψω στον Άρη, μου δίνει χαρά αυτή η σκέψη. Σαν παίκτης φτάνω στο τέλος, θα μπορούσα να είμαι σε κάποια άλλη θέση. Δεν ξέρω, ίσως βοηθός προπονητή (γέλια). Μου λείπει περισσότερο η τρελή ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης, ιδιαίτερα στα ντέρμπι και το πάθος για το ποδόσφαιρο που υπάρχει.»

Ρωτήθηκε για τον Απόστολο Τερζή και απάντησε: «Εκτιμάω τον Τερζή, τον γνωρίζω καλά. Ξέρει καλά τον Άρη και τους παίκτες του, είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Θα μπορούσε να είναι πρώτος προπονητής της ομάδας την επόμενη περίοδο. Γιατί όχι; Δουλεύει σκληρά, προετοιμάζει καλά την ομάδα, οπότε για να μην του δοθεί η ευκαιρία;»

Κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που λείπει από τον Άρη είναι η σταθερότητα και με τους προπονητές και με τους παίκτες. Πρέπει να έχει μία ποδοσφαιρική βάση και εκεί να χτίζει. Υπάρχουν πολλά, αλλά η σταθερότητα είναι το κορυφαίο. Ο Άρης είναι η αγαπημένη μου ομάδα αυτή την στιγμή. Πέρασα καλές στιγμές και στην Λα Κορούνια, αλλά τώρα ναι ο Άρης είναι η αγαπημένη μου.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.