Ροντρίγκο Γκάλο: «Χάσαμε τρεις τελικούς από τον ΠΑΟΚ και ήταν σκληρό»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Για την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και για το πέρασμά του από την Ελλάδα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο άλλοτε παίκτης των ΑΕΚ, Ατρόμητου, Παναιτωλικού και νυν της Κάζα Πία, Ροντρίγκο Γκάλο.

«Κάθε μέρα μιλάμε για την Ελλάδα, τις συνθήκες και τον φρέντο εσπρέσσο. Θα ερχόμουν για διακοπές και είμαι φίλος της Ελλάδας», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για την πρόσληψη του Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας:

«Είναι ένας καλός προπονητής και περάσαμε καλές στιγμές στην ΑΕΚ. Είναι πολύς καλός ψυχολόγος και θέλω να πιστεύω ότι θα περάσει τις ιδέες του στην Εθνική ομάδα και θα την βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ καλός ανασταλτικά, αλλά εξίσου καλά μπορεί να τα πάει και με ποιοτικότερες ομάδες».

Για το αν παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Από τις ομάδες που αγωνίστηκα στην Ελλάδα τις παρακολουθώ όλες. Στον Παναιτωλικό αναδείχθηκα κορυφαίο δεξί μπακ, στην ΑΕΚ πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια στην Ελλάδα, όπως και στον Ατρόμητο είχα όμορφες στιγμές».

Για το ποιον δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε από τη Θεσσαλονίκη:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο δύσκολος γιατί χάσαμε τρεις τελικούς Κυπέλλου και ήταν πολύ σκληρό για εμάς και δύσκολο στην ΑΕΚ. Και ο Άρης ήταν δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του που είχε και τους «τρελούς» οπαδούς στο πλευρό του».

Για το ποιους δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισε στην Ελλάδα:

«Ο Κέβιν Μιραλάς και ο Γκάρι Ροντρίγκες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.