Γκαλίτσιος: «Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ την Κλαμπ Μπριζ»

Metrosport Team09 Απριλίου 2024

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος, οποίος στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της Μουσκρόν και της Λόκερεν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, στο Βέλγιο, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία, παρότι είναι το γήπεδο παλιό. Η ατμόσφαιρα θα είναι σαν γιορτή, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και με την Τούμπα, είναι η καλύτερη για έναν ποδοσφαιριστή.

Οι ακραίοι της Μπριζ, οι εξτρέμ και τα μπακ, είναι πιο ποιοτικοί παίκτες της ομάδας και παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, πρέπει να δώσει προσοχή ο ΠΑΟΚ. Στο αμυντικό transition έχουν προβλήματα και εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Βανάκεν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής για την Κλαμπ Μπριζ, είναι εγκεφαλικός παίκτης, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Η Μπριζ έχει ποιοτικούς παίκτες και σε καλή ηλικία, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας. 

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε στο Βέλγιο, ούτε στην Τούμπα. Οι βέλγικες ομάδες είναι άναρχες και ίσως στην Τούμπα είναι πιο δύσκολα, οπότε με τόσο κόσμο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.