Γκάλης, Τσιτσιπάς, Πρέλεβιτς και άλλοι αθλητές στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Πολύ Έλληνες αθλητές και ομάδες στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σε μια δημοπρασία αγάπης για να μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά στις χειρουργικές επεμβάσεις που θα κάνει, μετά την επίθεση που δέχτηκε από την  Έφη Κακαρατζούλα με βιτριόλι. Ανάμεσα στους αθλητές βρίσκονται τα ονόματα του Στέφανου Τσιτσιπα, Νίκου Γκάλη, Γιάννη Μπουρούση και Νίκου Παππά.

Φανέλες, μπάλες και ρακέτες υπογεγραμμένες από τους αθλητές θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Idols, η οποία στο παρελθόν έχει αναλάβει παρόμοιες δράσεις..

Ο νυν μπασκεμπολίστας της ΑΕΚ και πρώην του Παναθηναϊκού, Νϊκος Παππάς, έχει παραχωρήσει τόσο τη φανέλα με «πράσινους», όσο και με την Ένωση. Επίσης, μπάλες με τις υπογραφές δύο μεγάλων παικτών του Άρη και του ΠΑΟΚ Νίκος Γκάλης και Μπάνε Πρέλεβιτς 

Επιπλέον, θα διατεθούν σε δημοπρασία από τις ΚΑΕ ΟΛυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εμφανίσεις των ομάδων με υπογραφές από όλους του παίκτες. Ο Γιάννης Μπορούσης θα παραχωρήσει το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διαθέσει σε δημοπρασία με σκοπό την οικονομική βοήθεια της Ιωάννας μια ρακέτα με την υπογραφή του.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.