Σκηνικό έντασης στην ΕΠΟ - Γκαγκάτσης: «Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής!»

Κώστας Πετρωτός08 Οκτωβρίου 2021

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης στην χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αιτία; Ότι η ΕΠΟ εκτέθηκε με την απόφαση του Διαιτητικού να ακυρώσει την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων για συμμετοχή 9 ΠΑΕ στην SL2 χωρίς κριτήρια αδειοδότησης. 

Ο 38χρονος παράγοντας, που αναγνώρισε καλές προθέσεις στους Παναγιώτη Δημητρίου, Στέργιο Αντωνίου και Κλέαρχο Τζαφέρη που πήραν την απόφαση, είπε μεταξύ άλλων:

 «Όταν το είχαμε συζητήσει είχαν αντιδράσει και δεν ελήφθη τέτοια απόφαση στην Εκτελεστική Επιτροπή. Δ καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων. Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. 

Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Σας καλώ να ανακαλέσετε αμέσως και την αλλαγή στον κανονισμό επιτήρησης». Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τον Δημητρίου, του είπε: «Αναγνωρίζω ότι δουλεύετε νυχθημερόν, ξέρετε ότι σας στηρίζω, σας τα λέω για να σας προστατεύσω».

Με πληροφορίες από το dikisports.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.