«Γίνονται διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή - Κάναμε λάθη»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε, στο πλαίσιο της συνέλευσης για την ΑΜΚ, και σε αγωνιστικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά δήλωσε: «Φέτος δεν μας βγήκε το πλάνο πρωταθλητισμού. Προκριθήκαμε στη νίκη άουτ φάση του Κόνφερενς, είναι και το αυτονόητο καθώς ήμασταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Θα γίνει εξορθολογισμός, ο κ. Σαββίδης είναι εδώ για να κάνει ό,τι πρέπει, όπως έγινε με τα 159 εκατομμύρια ευρώ που είχε βάλει.

Ο ΠΑΟΚ Β βοηθά και την πρώτη ομάδα, βλέπετε τον Τσιγγάρα, τον Κούτσια, τον Ινγκασον ακόμη που έπαιξαν.»

Για τον τεχνικό διευθυντή σημείωσε: «Πιστεύουμε τις επόμενες εβδομάδες να υπάρξει εξέλιξη. Είναι σε διαπραγματεύσεις, το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος. Αν υπάρχει οριστική εξέλιξη με αυτό θα ενημερωθείτε. Αν δεν καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις, θα συνεχίσουν να επιλέγουν τους παίκτες ο προπονητής με το τμήμα σκάουτινγκ που έχουν μια καλή συνεργασία.»

Υπογράμμισε ότι: «Η αυτάρκεια είναι στόχος, τη δεδομένη στιγμή όμως είναι ακόμη μη ρεαλιστικός. Χωρίς το νέο γήπεδο είναι δύσκολο να συμβεί. Όταν χτιστεί θα είναι εφικτό. Η Πόρτο που αναφέρετε είναι καλό παράδειγμα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει πωλήσεις, παίζει σε ένα νέο γήπεδο.»

Ερώτηση για το τι κάνει η ΠΑΕ για να καλυφθεί η αγωνιστική διαφορά με τον Ολυμπιακό: «Είπα ότι ο πρωταθλητισμός δεν πέτυχε φέτος, η διαφορά με την πρώτη θέση είναι μεγάλη. Σαφώς κάναμε λάθη. Μη λέτε για ομάδα γερασμένη ή νέα. Λάθη γίνονται, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο λάθη. Έγιναν έξι μεταγραφές το καλοκαίρι, ο παίκτης που αποκτήθηκε για βασικός φορ το καλοκαίρι, τραυματίστηκε. Ήρθαν μεγάλα συμβόλαια. Κάποιες μεταγραφές πετυχαίνουν, κάποιοι όχι.»

Για τον Ουάρντα και τη σχέση με Λουτσέσκου είπε: «Πονεμένη ιστορία, δεν φταίει κανείς προπονητής, έχει 30 παίκτες δεν μπορεί να φέρεται διαφορετικά σε έναν. Το θέμα είναι να μπορεί να είναι μέλος του γκρουπ.»

Για το FFP: «Το χειρίζεται η κυρία Γκοντσάρεβα, έχουν χαλαρώσει τα μέτρα λόγω πανδημίας, μπορεί να επανέλθουν, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.