Γκαγκάτσης για τη Νέα Τούμπα: «Αυτό περιμένουμε στο Προεδρικό Διάταγμα, αδύνατο να γίνει συζήτηση με Αυγενάκη, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Στη συνέλευση για την ΑΜΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε αναφορά και στο ζήτημα της Νέας Τούμπας. «Ο,τι έχει ανακοινωθεί επίσημα στο σάιτ της ΠΑΕ είναι αυτό που ισχύει. Περιμένουμε το Προεδρικό Διάταγμα, για το Καυτανζόγλειο δεν υπάρχει κάτι νέο, μην λέμε τα ίδια. Περιμένουμε κάποιες αλλαγές στο ΠΔ, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, οι ανακοινώσεις μας τα λένε όλα. Όλοι θέλουμε ως έδρα το Καυτανζόγλειο, αλλά αυτή τη στιγμή με την διοίκηση του σταδίου δεν υπάρχει συνεννόηση και δεν μπορεί να υπάρχει όσο είναι στο πόστο του υφυπουργού ο Λευτέρης Αυγενάκης. 

Κανείς δεν μπορεί να μπει σε συζήτηση με αυτόν τον άνθρωπο, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ. Έχω αυτή την άποψη, την έχω εκφράσει και δεν έχει αλλάξει. Να μη μιλήσω για την ΕΕΑ και τα δύο πρόσωπα και το τι γίνεται με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της SL2...»

Για τις αλλαγές στο ΠΔ «θα το δούμε όταν εκδοθεί, θέλουμε να καταγράφεται η συμμετοχή του Δήμου και της Περιφέρειας.» Επίσης, ο Γκαγκάτσης αρνείται ότι άργησε ο ΠΑΟΚ να εκφράσει τις διαφωνίες του για το Προεδρικό Διάταγμα. «Αυτές καταγράφηκαν όταν στάλθηκε το Προεδρικό Διάταγμα στην τελική μορφή του στο ΣτΕ. Δεν πιστεύω ότι θα εκδοθεί μέχρι το τέλος του έτους, μακάρι να γίνει.»

Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ διευκρίνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει θέση υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος κι ότι αναφέρθηκε μόνο στον Αυγενάκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.