Γιουβέντους: Την «τελείωσε» στο Τορίνο η Μπενεβέντο!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος21 Μαρτίου 2021

Η Ίντερ μπορεί να μην έδωσε το παιχνίδι της με την Σασουόλο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, όμως ακόμη κι έτσι… χαμογέλασε! Η Γιουβέντους γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπενεβέντο του Πίπο Ιντζάγκι και οι ελπίδες για το comeback τίτλου… εκμηδενίστηκαν!

Πριν τη σέντρα του αγώνα ο Αντρέα Ανιέλι και η Γιουβέντους τίμησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ρεκόρ καριέρας των 770 γκολ.

Ο Πορτογάλος, αλλά και συνολικά η «Γηραιά Κυρία», δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπενεβέντο, γνωρίζοντας ήττα-κάζο που την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από το φετινό Scudetto. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γκάιτς στο 69ο λεπτό για την Μπενεβέντο, μετά από παιδαριώδες λάθος του Αρτούρ.

Η Γιουβέντους υπενθυμίζεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπενεβέντο ούτε στην Καμπανία, καθώς οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1!

Γιουβέντους (Α. Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Μπερναρντέσκι, Ραμπιό (73' ΜακΚένι), Αρτούρ (73' Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι, Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπενεβέντο (Φ. Ιντζάγκι): Μοντιπό, Τούιο, Καλντιρόλα, Μπάρμπα, Φουλόν (73' Τέγιο), Χέτεμαϊ (83' Νταμπό), Ιονίτα, Βιόλα, Λαπαντούλα (73' Καπράρι), Ιμπόρτα, Γκάιτς (83' Ντι Σέριο).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.