Γιουβέντους: Σκέψεις για Τούντορ!

Metrosport Team23 Μαρτίου 2021

Σε...αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της Γιουβέντους, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Μπενεβέντο που έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στις όποιες σκέψεις για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην Serie A.

Σύμφωνα με την «La Republicca», η θέση του Αντρέα Πίρλο στην Γιουβέντους «τρίζει» ακόμα περισσότερο, και ήδη έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ιταλού. Διακαείς πόθοι του αθλητικού διευθυντή της «μεγάλης κυρίας» Φάμπιο Παρατίσι, είναι οι Γιούργκεν Κλόπ και Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως και οι δύο δεσμέυονται με συμβόλαιο στις ομάδες τους.

Επομένως οι προπονητές που εξετάζονται αυτή τη στιγμή είναι οι Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, Σιμόνε Ιντζάγκι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είναι και βοηθός προπονητή του Πίρλο αυτή την στιγμή.

Όπως τονίζει λοιπόν η «La Republicca», ο Πίρλο θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της Γιούβε μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως σε περίπτωση που παρουσιαστεί αγωνιστική κρίση, τότε ο Ιταλός θα αντικατασταθεί από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

 Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.