Γιουβέντους: Απέρριψε Καβάνι - Βρήκε λύση με Κιν

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια άρθρου: Αλέξανδρος Κεσανλής

Σύμφωνα με την Dailymail, η Γιουβέντους απέρριψε τον Έντινσον Κάβανι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο Έντινσον Καβάνι, έχει δώσει ήδη το νούμερο 7 στον Κριστιάνο Ρονάλντο και όπως φαίνεται θα του χαρίσει και την θέση του στο κέντρο της επίθεσης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα πρέπει να «παλέψει» για την αρχική ενδεκάδα, με τον ανταγωνισμό στη επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μεγάλος.

Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν τον έμπειρο επιθετικό να ψάχνει ποδοσφαιρική στέγη, έτσι ώστε ο ρόλος του να είναι πιο σημαντικός. Ένα μεγάλο club είχε κενό στη συγκεκριμένη θέση και αυτή ήταν η Γιουβέντους, αφού παραχώρησε τον CR7 στους «Red Devils.» Μια μεταγραφή που αν γινόταν θα έμοιαζε περισσότερο με ανταλλαγή.

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο, Calciomercato,  η «Μεγάλη Κυρία» δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι, καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός θα ζητούσε παρόμοιες απολαβές που λάμβανε και στην Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Συγκεκριμένα, περίπου στα 250.000 λίρες την εβδομάδα και τα οικονομικά της «Γιούβε» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Όμως, ο τεχνικός της Ιταλικής ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είχε ζητήσει έγκαιρα τον αντικαταστάτη του CR7, με τους ιθύνοντες της Γιουβέντους να φέρνουν στο Τόρινο έναν παλιό γνώριμο που ακούει στο όνομα Μοιζ Κίν.

Η περσινή κυπελλούχος Ιταλία, φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο, με τις αψιμαχίες μεταξύ οπαδών και διοίκησης να προκαλούν αναταράξεις στο σωματείο. Τις εκρήξεις «φουντώνει» και ο Αλέγκρι, ο οποίος έχει εκφράσει δημοσίως τα παράπονα του στην διοίκηση της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Υπενθυμίζουμε, ότι η πιο «δυνατή» μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει η «Μεγάλη Κυρία», είναι του Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος «έβγαζε» μάτια στο πρόσφατο Euro2020.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.