Γιουρούκαλης: Πονεμένος από αθλητικές εγκαταστάσεις ο δήμος Θεσσαλονίκης

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Το γηπεδικό πρόβλημα είναι έντονο σε όλους τους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Γιουρούκαλης για τις ενέργειες που γίνονται γενικότερα όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις επισήμανε: 

«Εξελίσσεται μια βεντάλια δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων. Μετά την ολοκλήρωση των επαφών με τα σωματεία όπου γενικότερα καταγράφονται τα θέματα που υπάρχουν θα υπάρξει νεότερη επικοινωνία με αντιδημάρχους και δημάρχους που έχουν υπό την αρμοδιότητα τους, τους χώρους τους δημοτικούς και τις εγκαταστάσεις». Ειδικότερα για τον δήμο Θεσσαλονίκης επισήμανε: «Ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι ένας πονεμένος από αθλητικές εγκαταστάσεις. Υπήρξε γενικότερα υπήρξε μια αδιαφορία κατά την άποψη μου απαράδεκτη, αλλά πλέον εξελίσσονται πολύ καλά τα πράγματα. Προσδοκούμε πολύ σύντομα να προκηρυχθεί ο χώρος για τη Νέα Ελβετία όπου μπορεί να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σωματείων τα οποία άστεγα, χρόνια τρέχουν και δυστυχώς πολύ δύσκολα μπορούν να ανταγωνιστούν τα άλλα σωματεία που έχουν υποδομές. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αυτά τα σωματεία δεν έχουν υποδομές. 

Η ΕΠΣ Μακεδονίας έχει καταθέσει την πρόταση της για πάρα πολλούς χώρους. Περιμένουμε την απάντηση του δήμου Θεσσαλονίκης για να προσδιοριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αμέσως μετά τον προσδιορισμό να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους».  

▶ «Περιμένουμε πολλά περισσότερα από την περιφέρεια»  

Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ για την Περιφέρεια τονίζει: «Θα ακολουθήσουν και συναντήσεις με την περιφέρεια από την οποία προσδοκούμε πολλά περισσότερα πράγματα γιατί το έργο της διοίκησης του Παναγιώτη και του Διονύση Ψωμιάδη ήταν τεράστιο και δυστυχώς τώρα βιώνουμε κάτι διαφορετικό. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από την περιφέρεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.