Γιουνές: «Για τον Άρη είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ!»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χαμζά Γιουνές.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Ξάνθης που αποτελεί και κουμπάρο του Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και τα σημεία που θα τα κρίνουν την αναμέτρηση!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο για το ντέρμπι, ανέφερε: «Νομίζω πως θα πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη και το περιμένουν οι φίλοι της ομάδας. Όλα αυτα τα στοιχεία το κάνουν ξεχωριστό».

Για το αν υποστηρίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου ή τον Άρη, υπογράμμισε: «Υποστηρίζω τον Ραζβάν ως προπονητή, αλλά τον Άρη σαν ομάδα, είναι η ομάδα που βρίσκεται στην καρδιά μου. Έχουμε παίξει ο ένας απέναντι στον άλλον, θυμάμαι ωστόσο επιπλέον δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Είχα χάσει τότε και ένα πέναλτι με τον Πασχαλάκη, αλλά ηττηθήκαμε στο τελευταίο λεπτό, καθώς και μία ακόμα ισοπαλία με τον Δικέφαλο με 1-1».

Αναφορικά για το πόσο μπορεί να επηρεάζει την ομάδα η ήττα από τον ΠΑΣ αλλά και το προγνωστικό του για τον αγώνα: «Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, έχει το δικό του ενδιαφέρον και κίνητρο, αν η ομάδα κάνει μία καλή εμφάνιση και πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα, όλοι θα ξεχάσουν τι είχε συμβεί και θα διορθώσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ είναι μία άλλη ημέρα, μία νέα διαδικασία. Πιστεύω ότι θα κάνει μία καλή εμφάνιση και θέλω να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.