Ίβιτς για ΠΑΟΚ: «Εγκατέλειψα συμβόλαιο τριών χρόνων γιατί...»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2020

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίν ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο αυτό και να αναζητήσει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. 

Ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας σε ισραηλινά μέσα έκανε έναν απολογισμό της θητείας του και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του που δεν πίεσε το κλαμπ να είναι έτοιμο για την Ευρώπη. Επιπλέον, εξήγησε ότι ήθελε να είναι εκείνος που θα ανακοινώσει στους παίκτες του ότι αποχωρεί για αυτό το έκανε πριν το τελευταίο ματς, αρνήθηκε ότι η αιτία της φυγής του ήταν ότι δεν ήταν ευχαριστημένος και τόνισε ότι κατέκτησε δύο τίτλους και είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσει

Σταματήσατε να είστε χαρούμενος και αποχωρήσατε; «Αυτός δεν είναι ο λόγος. Ξέρετε ότι και στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, εγκατέλειψα ένα συμβόλαιο και αποφάσισα να περάσω ένα χρόνο στο σπίτι. Είχα ένα συμβόλαιο τριών σεζόν και το εγκατέλειψα γιατί προτιμούσα να φύγω. Πραγματικά πέτυχα τα πάντα στο Ισραήλ. Δύο πρωταθλήματα και αυτή είναι η στιγμή μου να φύγω».

Ο Ίβιτς πρόσθεσε ότι δέχθηκε πιέσεις για να μείνει αλλά στην τελευταία του συνομιλία τον Μίτσελ Γκολντάρ και οι δύο πλευρές κατάλαβαν ότι όλα είχαν τελειώσει. 

«Προσπάθησε και μου είπε ότι αν αλλάξω γνώμη, μπορώ να του το πω. Αλλά είναι έξυπνος άνθρωπος και αμέσως συνειδητοποίησε ότι ήθελα να μετακινηθώ στον επόμενο σταθμό. Το τελευταίο μας τηλεφώνημα τελείωσε ωραία». 

Το δικό του ρόλο έπαιξε και Τζακ Αγγελίδης που τον έφερε από το ΠΑΟΚ: «Ο Τζακ με ξέρει από την Ελλάδα. Πρώτα εκείνος έβαλε το όνομά μου στο τραπέζι για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν ο σύλλογος έψαχνε προπονητή. Θυμάμαι το πρώτο μας τηλεφώνημα και μετά έφυγα για τις Βρυξέλλες για να γνωρίσω και τον Μπεν Μάνσφορντ. Μου μίλησε και μετά από μερικές μέρες με πληροφόρησαν ότι θα ήμουν προπονητής»

Οι ιθύνοντες της Μακάμπι είναι αναγκασμένοι να βρουν τον επόμενο τεχνικό. Φαβορί για την θέση είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε απολυθεί από την Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χωρίς να κάνει μια ημέρα προπόνηση. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.