Γιόρτασε την άνοδο ο Κεραυνός Κολχικού

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

Ο Κεραυνός Κολχικού γιόρτασε την άνοδο του στην Α’ κατηγορία με το φιλικό που έγινε μεταξύ της σημερινής ομάδας και αυτή του 1993-1994 που έπαιζε στη Γ’ Εθνική.

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για όσα έζησε χθες το απόγευμα επισημαίνοντας: Πραγματικά δε νιώθω τα πόδια μου αλλά ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση που αγωνίστηκα στο σημερινό φιλικό. Ηταν κάτι που το ήθελα τόσο πολύ, όχι για να αποδείξω κάτι, αλλά για το ότι αγωνίστηκα ξανά μετά από χρόνια με συμπαίκτες που παλιότερα ήμασταν μαζί αλλά και με συμπαίκτες που δεν έτυχε καν να παίξω ποτέ μαζί τους όπως ο Δημήτρης Καζαντζής, ο Γιάννης Σαββίδης, ο κ. Πεχλιβανίδης και ο κ. Ιορδανίδης, ο Κώστας Καραγιαννίδης, ο Βασίλης Μουρατίδης, ο Λάζαρος Μουρατίδης, ο Πρόδρομος Μουρατίδης , ο Θοδωρής Μπόμπορας, ο Μπάμπης Σαμαράς, ο Στάθης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Σολομωνίδης.

Κεραυνός Κολχικού, ομάδα οικογένεια!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν στον Κεραυνό Κολχικού και καταφέρανε να σηκώσουν το πιο αμφίρροπο και δυνατό πρωτάθλημα που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

H ομάδα της Γ΄ Εθνικής ήταν πάντα μια ονειρεμένη, παραμυθένια ιστορία για μας τους μικρότερους και ήταν μεγάλη μου τιμή που είχα συμπαίκτες από εκείνη την εποχή έστω και σε ένα φιλικό μιας ώρας.

Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή, στον φυσιοθεραπευτή, στον πρόεδρο, στον αντιπρόεδρο σε όλα τα μέλη του συμβουλίου, σε όλους τους εθελοντές, στα παιδιά στην κερκίδα.

Ο Κεραυνός Κολχικού με γνώμονα το μέλλον και το αθλητικό ιδεώδες είναι εδώ για να προσφέρει και χαρές μεγάλες και συναισθήματα αλλά και πίκρες αγωνιστικές.

Η χαρά μιας ομάδας είναι το αποτέλεσμα μιας χρονιάς που κρατάς τα θετικά και αφήνεις στην άκρη τα άσχημα.

Αφιερωμένο το πρωτάθλημα αυτό στην Σοφία Ειρήνη, αλλά και σε όλα τα θύματα των Τεμπών.

Ευχαριστούμε τον κ. Σάββα Δημητριάδη τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, για την απονομή του πρωταθλήματος και την παρουσία του στο χωριό μας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.