Γιώργος Πομάσκι: «Έπρεπε και πέρυσι να πάρει το βραβείο ο Μίλτος, ο προπονητής πρέπει να βλέπει και τις λεπτομέρειες»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι. Ο προπονητής του κορυφαίου Έλληνα αθλητή που ανακηρύχθηκε και κορυφαίος προπονητής αναφέρθηκε στο βραβείο που παρέλαβε, στον τρόπο που ετοιμάζει τους αθλητές του αλλά και τους στόχους του μεταξύ άλλων.

Για το βραβείο που παρέλαβε ως κορυφαίος προπονητής:
 «Ευχαριστώ πολύ τους δημοσιογράφους για το βραβείο αυτό αλλά είμαι δυσαρεστημένος γιατί και πέρυσι έπρεπε να πάρει το βραβείο ο Μίλτος. Δεν ενοχλούμαι τόσο για μένα όσο για τον ίδιο τον αθλητή γιατί αυτή την αγωνιστικότητα που έχουν στους αγώνες την έχουν και στην ζωή, στην προετοιμασία τους και ενοχλούνται από την αδικία».

Για τους λόγους που κάνουν έναν προπονητή κορυφαίο:
«Η συνέπεια θα έλεγα, η αγάπη για τα παιδιά και η ευθύνη που νιώθεις να φτάσουν στο μέγιστο. Πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά, να δουλεύεις διαφορετικά, όχι δηλαδή με το συνηθισμένο τρόπο. Έχει μεγάλη διαφορά να είσαι καλός αθλητής, να είσαι πρωταθλητής και να είσαι μεταλλιούχος σε μεγάλους αγώνες. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να ετοιμάσεις τον αθλητή για τα επίπεδα που απαιτούνται ως τον πρωταθλητισμό».

Για τον τρόπο δουλειάς του στις προπονήσεις:
 «Άμα δεν είσαι όλη μέρα πάνω στο ταρτάν θα σου ξεφύγουν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στο τέλος. Πρέπει να έχει τον τρόπο ο προπονητής να καλύψει τα προς το ζην για να είναι πάνω στα προβλήματα των παιδιών, των αθλητών του. Ο καθένας μέσα στην δουλειά του βλέπει τις ατέλειες του αθλητή, τι πρέπει να προσθέσει, να αφαιρέσει. Άμα δεν είναι αυτό που πρέπει, θα έρθουν αρνητικά αποτελέσματα. Δεν μπορείς να περιμένεις, όποιος περιμένει θα χάσει το τρένο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.